Budapesten is bemutatja szólólemezét az Alice In Chains frontembere

Rock in the park Arts, Culture and Entertainment MUSIC Free time Festivals Bavaria BAY Middle Franconia
09 June 2019, Bavaria, Nuremberg: William DuVall, singer of the US band Alice in Chains, is on stage at the open-air festival "Rock im Park". The music festival runs until 9 June 2019. Photo: Daniel Karmann/dpa
Vágólapra másolva!
Az Alice In Chains frontembere jövő tavasszal szólóban is bemutatkozik Budapesten. A One Alone című, 2019-es albumát hozza el. 
Vágólapra másolva!

Budapestre is elhozza szólólemezét az Alice In Chains frontembere, William DuVall. 2020. április 15-én egy bensőséges hangulatú koncerten adja elő a One Alone című szólóalbumát a Dürer Kertben. DuVall 2006-ban, négy évvel Layne Staley halála után állt be az Alice In Chainsbe, de nem kezdőként.

Az azóta eltelt 13 évvel együtt már vagy 40 éve a pályán van. A punktól a hard rockig már rengeteg zenei stílusban alkotott. A zenei tudásanyag és tapasztalat mellé még egy diplomát is szerzett vallásfilozófiából, ezzel adva további perspektívát és mélységet a zenei széleslátásának. A One Alone album október 4-én jött ki, ez DuVall első szólólemeze, a koncert pedig akusztikus lesz.

DuVall elődjéről, az Alice In Chains egykori énekeséről, Layne Staley-ről itt írtunk bővebben: