Azt ígérik, lebontják az Akvárium falait

Vágólapra másolva!
Nemrég ért véget a magyar rockegyüttes, a DLRM európai koncertsorozata, és két hét múlva már az Akváriumban játszanak. Azt ígérik, „lebontják majd a falakat”.
Vágólapra másolva!

Október 22-én koncertezik a DLRM zenekar az Akváriumban. A banda 2015 őszén alakult, és alapelvük a teljes szabad alkotás, ebből adódóan pedig meglehetősen eklektikus a zenei stílusuk. Saját bevallásuk szerint a rockbanda

utcazenés-vándorlós baráti társaságból nőtte ki magát

a magyar stoner-grunge szcéna meghatározó szereplőjévé. Szabó Marci és Petróczi „Edi” Ádám 2014-ben egy péntek estén döntöttek úgy, hogy megalapítják a zenekart. Az első egy évben leginkább a rockerek életét élték, ami azt jelenti, hogy a téynleges alkotás csak 2015-ben kezdődött el. A siker hamar jött, és vele együtt szaporodtak a külföldi felkérések is.

Forrás: Origo

2017-ben Nóniusz Gábor zenei producer közreműködésével felvették első komoly nagylemezüket, aztán jöttek az európai meghívások: Ausztriában, Csehországban, Németországban, Hollandiában, Belgiumban, Luxemburgban, Franciaországban, Spanyolországban, Szlovákiában és Romániában is játszottak már. Tavaly volt egy 11 országot érintő turnéjuk, idén januárban pedig kijött a második albumuk, a Suckerpunch.

Szabó Márton frontember azt mondta, „a múlt év elég masszív volt minden téren, nem nagy túlzás, ha azt mondjuk, hogy a buszban töltöttük 2018-at. Rövid idő alatt tanultunk sokat magunkról, egymásról, és az egész világképünk hatalmasat fejlődött pozitív irányba. A Suckerpunch-ban rengeteg minden benne van teljesen őszintén, néha trágárul, néha elegánsan. Nagyon elégedettek vagyunk azzal, hogy

és fantasztikus érzés rájönni egy-egy dalnál, hogy teljesen visszaadja azokat az élményeket, amiket együtt átéltünk - mondta Szabó Márton. Az idei évben túl vannak egy teltházas A38-lemezbemutatón, amivel bebizonyították, hogy az általuk képviselt életstílus nemcsak rombolja, hanem építi is őket.” Szabó Márton korábban azt ígérte, hogy „lebontják a falakat” az Akváriumban.