Távol tartatja családjától saját öccsét a Backstreet Boys sztárja

Nick Carter
QUEBEC CITY, QC - JULY 09: Nick Carter of the Backstreet Boys performs during the 2017 Festival d'ete de Quebec on July 9, 2017 in Quebec City, Canada. (Photo by Barry Brecheisen/WireImage)
Vágólapra másolva!
Nick Carter öccse állítólag megfenyegette bátjyát, hogy megöli annak várandós feleségét. A Backstreetboys sztárja végül a rendőrséghez fordult.
Vágólapra másolva!

A Backstreet Boys szőke énekese, Nick Carter a hatóságokhoz fordult, és egyik lánytestvérével, Angellel együtt távoltartási igényt nyújtottak be, mellyel azt szeretnék megakadályozni, hogy az öccsük, Aaron túl közel kerüljön hozzájuk. A fiatalabb énekes Carter fiú ugyanis az utóbbi időben egyre furcsábban viselkedik, ráadásul a múlt héten vallotta be egy tévés interjúban, hogy skizofréniát, mániás depressziót is diagnosztizáltak nála. Nick Carter a Twitter-oldalán jelentette be, hogy nagyon sajnálja a dolgot, de kénytelen volt meghozni ezt a döntést.

Nick Carter a bejelentő nyilatkozatban elárulta, hogy öccse egyre kétségbeejtőbb dolgokat művel, többek között nem rég bevallotta, hogy

meg akarja ölni Nick várandós feleségét és a születendő gyereket is.

A végére Nick azért odatette, hogy „szeretjük a testvérünket, és őszintén bízunk benne, hogy a legjobb ellátást kapja majd, mielőtt még kárt tesz magában vagy valaki másban”.

Valószínűleg az is közrejátszott a döntésükben, hogy Aaron közismerten szereti a fegyvereket. Állítólag 500-nál több lőfegyvert gyűjtött már össze. Bátyja twitteres bejelentése után nem sokat várt a válasszal Aaron Carter. Ő csupán azt tette ki szintén a Twitterre, hogy „hagyjál békén a hátralévő életemben. Könyörgök, hagyjál.” A kérést kiegészítette azzal, hogy Nick egész gyerekkorában bántotta és kínozta is. A szöveg mellé pedig egy rövid videót tett a 2006-os, családjukról szóló reality-sorozatból (House of Carters) való: Nick Aaronnal veszekszik, aztán a szóváltás után magukra csukja az ajtót.

Nick Carter legutóbbi, nagyobbat szólt ügye az volt, mikor nemi erőszakkal vádolta meg egy régi lánybanda egyik tagja. Az állítólagos dolog 14 éve történt, de végül nem történt hivatalos védemelés.