Így emlékeztek meghalt barátjukra a Prodigy tagjai

prodigy, keith flint,
2716700 10/10/2015 The Prodigy front man Keith Flint performs at a gig in Moscow. Evgeniy Filippov/RIA Novosti
Vágólapra másolva!
Szeptember 17-én lenne 50 éves Keith Flint, az egykori The Prodigy frontembere. A zenekar a közösségi médiát hívta segítségül az emlékezéshez.
Vágólapra másolva!

Idén márciusban halt meg Keith Flint, a The Prodigy frontembere. Az énekes szeptember 16-án lenne 50 éves, és a zenekar a közösségi médiás felületeit felhasználva emlékezett meg a régi barátról. A Facebook-, az Instagram- és a Twitter-oldalukon is megjelent a néhány kedves sor.

„Nincs nap, hogy ne gondolnánk rád, hiányzol, testvér. Zenélj, bárhol vagy is!” Az egykori The Prodigy két tagja, Maxim és Liam Howlett nevének kezdőbetűi zárták a sorokat. A köszöntést Flint képeivel egészítették ki. Az együttes néhány napja jelezte – szintén a közösségi médián keresztül –, hogy új zenei anyagon dolgoznak. A Twitterre feltöltött képen látszik, ahogy Liam Howlett tekerget egy potmétert, mellé pedig azt írták, újra a stúdióban vannak, és az új zene nagyot fog szólni.

A halottkém jelentése szerint Flint alkoholt, kokaint és kodeint – a mákgubóban is megtalálható opioidot – is fogyasztott, mielőtt felakasztotta magát.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot!