300 ezernél is többen buliztak idén Siófokon

Siófoki Plázs
Vágólapra másolva!
Vége a Siófoki Plázs idei szezonjának. Az augusztus 31-ei záróbuli volt az utolsó nagy alkalom, a következő pedig 2020-ban lesz.
Vágólapra másolva!

Komoly eredményekkel zárta az idei szezonját a Siófoki Plázs. A májusi hűvös időjárást egy igazi forró nyár követte a Plázson is. A 2019-es nyári szezonban több mint 300 ezer látogató fordult meg a Plázson, ahol 100-nál is több előadó lépett fel:

25 nagykoncertet és 30 bulit tartottak idén.

Fellépett a 15 éves Halott Pénz, a Kowalsky meg a Vega, Horváth Tamás és Ákos. Először adott Siófokon önálló koncertet a Follow The Flow, Majka pedig kétszer is megmozgatta a balatoni bulizókat. A hazai sztárok mellett több nemzetközi előadó is megfordult a Plázson. Többségük az elektronikus zenei színtérről: az augusztus 20-ai hosszúhétvégén a Balatoni Retro Láz elhozta Haddawayt és a Groove Coverage-et, a Gold Beach Electronic Fest fő fellépőjeként Fritz Kalkbrenner zenélt, míg a WeLove Balaton fesztiválján Don Diablo is fellépett.

Forrás: Origo

A PLÁZS a szezon során több partysorozatot is vendégül látott: a fent említett fesztiválokon túl itt rendezték meg a Balaton első nyári NeccPartyját, több afterpartyt is tartott a Rock The City és a Wannabe Beach csapata, míg a naplementés medencés bulikért a Truesonds Music és a Be Massive felelt. A vasárnapi, nap közbeni hangulatról pedig idén is az Audio bbq gondoskodott. Idén nyáron megnyitották a PLÁZS Arénát, mely a legendás Palace szellemiségét hívatott tovább vinni. Az új komplexumban több helyszínen, nagyjából

1500 négyzetméteren táncoltak reggelig.

Itt péntekenként Metzker Viki DJ-skedett, szombatonként a már említett fesztiválok és partysorozatok költöztek be az Arénába, odafigyelve arra, hogy mind az elektronikus zene különböző válfajai, mind a retro, mind a tánczenék rajongói megtalálják a kedvükre való bulizenét. A Plázs a téli álom után csak jövőre, május 30-án nyit újra.