Demjén Ferenc gyógyulásáért is énekel Balázs Fecó következő koncertjén

Balázs Ferenc; Balázs Fecó beszél énekes gesztikulál Közéleti személyiség foglalkozása MOZOG művész SZELLEMI TEVÉKENYSÉG SZEMÉLY zenész
Balázs Ferenc (Balázs Fecó) Liszt Ferenc-díjas énekes, zenész, a Neoton együttes egykori tagja a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén.
Vágólapra másolva!
Balázs Fecó pénteki, siófoki koncrtjén többek között barátja, Demjén Ferenc gyógyulásáért is énekel.
Vágólapra másolva!

Balázs Fecó Siófokon koncertezik péntek este, hogy a Blikknek elárulta, hogy többek között barátja, Demjén Ferenc teljes gyógyulásáért is énekel. „Bízom benne, hogy Rózsi minél előbb felépül és visszatér a színpadra. A teljes gyógyulást az jelentené neki, ha újra a közönségnek zenélhetne. Tudom, hisz

Azt is mondhatnám, minket ez tart életben, és ezt csak az tudja, akinek vannak vagy voltak ilyesféle problémái – nyilatkozta lapunknak a zenész, és hozzátette, balatoni koncertjén Demjén Rózsi, Lerch István és Fekete Gyula felépüléséért énekel majd, de azokra is gondolni fog, akik már elmentek, Som Lajosra és Radics Bélára.”

Demjén Ferencet nem látogathatják a barátai

Már árulják a jegyeket a decemberi Demjén-koncertre, de az addigi összes fellépését lemondták. Még a közeli barátok sem beszélhetnek a lábadozó énekessel. Demjén Ferencnek tavasszal volt egy komoly csípőműtétje, és a lábadozás időszakában egy enyhe lefolyású agyérgörcse. A beavatkozás után még egy ideig altatásban is tartották az orvosai a biztos felépülés érdekében.

Balázs Fecó járt már hasonló cipőben: 24 éve volt infarktusa, 2016-ban pedig szívritmuszavarral kezelték, majd több laparoszkópos beavatkozással és három értágító hálóval hozták rendbe az érszűkületét a szívénél. Korábban volt gonjd a pajzsmirigyével is, rengeteget fogyott, ami miatt sokan aggódtak is érte.

Balázs Fecó Forrás: MTI/Zih Zsolt

A lapnak azt mondta, „most jól vagyok, köszönöm, bár a sok próba miatt picit megerőltető ez az időszak.

Azt mondják, hogy még garanciális vagyok, és próbálok is odafigyelni, hogy ezt az állapotot megtartsam. Igyekszem pihenéseket beiktatni, ilyenkor kiülök a kertembe és nézem a hegyet, játszom a kutyával és sétálunk.” Balázs Fecó Demjén Ferenc állapotáról annyit mondott, „a kórházba nem mentem be hozzá, mert nagyon szűk családi kör látogatja, én is a zenésztársaktól szoktam érdeklődni. Örömmel hallottam, hogy jobban van, javul az állapota.”