Koós János özvegye fontos döntést hozott

Vágólapra másolva!
Március elején halt meg rövid betegség után Koós János, aki negyvennyolc évig élt boldog házasságban Dékány Saroltával. Az özvegy már korábban is nyilatkozott róla, hogy nagyon összetört, nehezen tud továbblépni az életében, és lehet, hogy ehhez arra lesz szüksége, hogy elköltözzön egykori közös otthonukból.
Vágólapra másolva!

Két hónappal Koós János halála után özvegye elmondta, hogy még arra sincsen lelki ereje, hogy hozzányúljon halott férje ruháihoz, tárgyaihoz, és komolyan fontolóra veszi, hogy eladja a budai hegyekben lévő házat, ahol együtt éltek, mert ott minden Koós Jánosra emlékezteti. Két héttel ezelőtt vette észre a Ripost, hogy egy ingatlanhirdetésben Koós János és Dékány Sarolta impozáns háza szerepel, amely a XII. kerületben, igen kellemes környezetben található.

Dékány Sarolta a temetésen Forrás: Ripost/Markovits Gábor

Dékány Sarolta elzárkózik a sajtó elől, de a család egy közeli ismerősétől a Ripost azóta megtudta, hogy megszületett az özvegy végleges döntése: képtelen továbbra is abban a házban élni, ahol minden a férjére emlékezteti. Már az is eldőlt, hol folytatja majd tovább az életét. Számos érdeklődő megnézte már a 195 millió forintos vételáron meghirdetett házat, de egyelőre nem kelt el.