Meg kell műteni Laár Andrást

2019.06.12. 12:46

Május végi autóbalesete miatt meg kell műteni Laár András vállát, ami azt jelenti, zenekarának meg kell oldania a gitár pótlását. 

A KFT frontemberének, Laár Andrásnak május végén volt autóbalesete. Egy kocsit ütközött a taxinak, amiben a zenész utazott. Akkor úgy hitték, csak néhány hétig kell megoldani Laár pótlását, szerdára viszont kiderült, hogy műteni kell a zenészt. A zenekar dobosa, Márton András a Ripostnak azt mondta, olyan súlyos a sérülés, hogy csak műtéttel lehet megoldani. Úgy tűnt, nincsen semmi komolyabb sérülése Andrásnak, csak most, a további vizsgálatokon derült ki, hogy nagy a baj”. Laár Andrásnak annyira fájt a válla, hogy képtelen lett volna gitározni a koncerteken, így a lekötött rendezvényeken azóta Galántai Zsolt segítette ki a zenekart. És most kiderült, hogy a továbbiakban is számítanak a segítségére, mert Laárnak a műtét után is rehabilitációra lesz szüksége. 

A zenekar szerdai Facebook-bejegyzéséből kiderül, hogy a továbbiakban is Galántai Zsolt gitározik a KFT-koncerteken, Laár András pedig énekelni fog. 

KAPCSOLÓDÓ CIKK