Ismét jön az Akvárium nappali bulisorozata

Vágólapra másolva!
Idén is három alkalommal jelentkezik az Akvárium Klub tengerparti strandokat és trópusi hangulatú partikat idéző, nappali bulisorozata, a Sun & Soda. 
Vágólapra másolva!

A tavalyi siker után idén is három alkalommal jelentkezik az Akvárium Klub tengerparti strandokat és trópusi hangulatú partikat idéző, nappali bulisorozata, a Sun & Soda. A Sun & Soda lényege, hogy világszínvonalú programmal a belvárosi környezetbe hozza a természetközeli élményt. A sorozat helyszíne

az Akvárium Klub terasza, mely erre az időre egyfajta oázissá alakul:

lesz műfű és pálmafák is a minimedencék körül. Egy halom árnyékolóval, strand kiegészítőkkel és kényelmes nyugágyakkal készülnek a szervezők. Az egyedülálló rendezvénysorozat keretében ismét világklasszis DJ-k zenélnek majd az Akvárium Klub teraszán. június 22-én érkezik Sasha, július 20-án Guy J & Henry Saiz zenél majd, míg augusztus 18-án a GusGus párosa játszik.

Az elektromos mélység titka: interjú a GusGusszal

Az izlandi GusGus szombat hajnalban lépett fel a Telekom VOLT Fesztiválon. Még péntek délután beszélgettünk a formáció két alapító tagjával arról, honnan jöttek, mi vezérli a zenéjüket. Daníel Ágúst Haraldsson énekes és Birgir Pórarinsson zeneszerző mesélt a kezdetekről és Izland esélyeiről a...

Az egyedülálló rendezvénysorozat keretében ismét világklasszis DJ-k zenélnek majd a teraszon: június 22-én érkezik Sasha, július 20-án Guy J & Henry Saiz zenél majd, míg a koronát augusztus 18-án a GusGus párosa teszi majd fel az idei nyárra.

Az idei program a következő: a világranglistás DJ-k extended szettekkel érkeznek, és már a kora délutáni órákban a pult mögé állnak. Június 22-én a sort Sasha kezdi majd, akit július 20-án Guy J & Henry Saiz követ, az augusztus 18-ai záróalkalomra pedig nem kisebb név, mint a GusGus párosa érkezik majd egy Live és egy DJ set erejéig.