2 hónappal Jagger szívműtétje után újra turnézik a Rolling Stones

Megöregedhet az ondó? Meddig képesek gyereknemzésre a férfiak?  Mick Jagger
Az örökmozgó és féktelen Mick Jagger a maga mögött hagyott hét és fél évtized ellenére is minden nap sportol, koncert előtt futógépen melegít be, amire szüksége is van, hiszen azt mondják, hogy a zene mellett több mint 20 kilométernyi tornamutatványt mutat be egy-egy koncerten
Vágólapra másolva!
Mick Jagger áprilisi szívműtétje után nyáron indítja korábban elhalasztott, észak-amerikai koncertkörútját a The Rolling Stones.
Vágólapra másolva!

A The Rolling Stones csütörtökön a Facebookon jelentette be, hogy újra színpadra lépnek a amit Mick Jagger műtétje és rehabilitációja miatti kényszerszünet után. Az együttes június 21-én kezdi a frontember szívbillentyű-műtétje miatt még áprilisban elhalasztott, 16 állomásos turnét.

Az első fellépés Chicagóban lesz, és utána még 16 koncertet adnak az Egyesült Államokban és Kanadában. A Stones menedzsmentje április legelején közölte, hogy el kell halasztaniuk az együttes fellépéseit. Ez után néhány nappal

meg is volt Mick Jagger sikeres szívbillentyű-műtétje.

És most szerdán egy Twitter-videón már táncmozdulatokat is bemutatott. A múlt hónapban szintén a közösségi médiában köszönte meg rajongóinak a támogatást, és háláját fejezte ki a kórház szakembereinek kitűnő munkájáért. A turnéra korábban vásárolt jegyek természetesen érvényesek az új időpontokban, akik pedig nem tudnak elmenni az új időpontokban, visszakapják a jegyek árát – áll a Facebook-közleményben.