Törőcsik Marit nagyon megviseli a változékony időjárás

2019.05.15. 09:09

Orvosai korábban figyelmeztették, hogy készüljön fel rá, hogy nehezen fogja viselni a frontokat, és így is lett. Törőcsik Mari jóval fáradékonyabb, és a közérzete sem megfelelő a hideg májusi időtől. 

A Kossuth Nagydíjas Törőcsik Mari nemrég még azt tervezte, hogy ha javul az idő, kimozdul velemi otthonából, ám kénytelen elhalasztani az utazást. A legutóbbi kórházi kezelésen már túl van, akkor a nyelőcsövével kezelték, most viszont a kiszámíthatatlan és hideg tavaszi időjárás fárasztja le.

Törőcsik Mari várja a jó időtForrás: MTI/Zih Zsolt

„Lehetne rosszabb is. Ez a borzalmas időjárás nagyon megvisel, rossz a közérzetem, de nem is normális ez májusban. Már korábban mondták az orvosaim, hogy készüljek fel, mert nehezen fogom viselni az állandó időváltozást, a frontokat, a hideget pedig pláne. Nincs új a nap alatt, ha kell, bemegyek a kórházba. Mindenesetre várom, hogy jobbra forduljon az idő, az sokat segítene legalább a közérzetemen. Köszönöm mindenkinek, akik aggódnak értem, ez mindig segít” – mondta a színésznő a Blikknek.

Ha az időjárás és a kedélye is javul, szívesen pihen kertjében a jó levegőn. Velemi szomszédai és barátai állítása szerint egy-egy nyugalmas hét után észre sem lehet venni, hogy betegeskedik.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK