Törőcsik Marit nagyon megviseli a változékony időjárás

Törőcsik Mari
Budapest, 2012. november 28. Törőcsik Mari színésznő a Makk Károly filmrendező 87-ik születésnapját ünneplő Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA 1-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
Orvosai korábban figyelmeztették, hogy készüljön fel rá, hogy nehezen fogja viselni a frontokat, és így is lett. Törőcsik Mari jóval fáradékonyabb, és a közérzete sem megfelelő a hideg májusi időtől. 
Vágólapra másolva!

A Kossuth Nagydíjas Törőcsik Mari nemrég még azt tervezte, hogy ha javul az idő, kimozdul velemi otthonából, ám kénytelen elhalasztani az utazást. A legutóbbi kórházi kezelésen már túl van, akkor a nyelőcsövével kezelték, most viszont a kiszámíthatatlan és hideg tavaszi időjárás fárasztja le.

Törőcsik Mari várja a jó időt Forrás: MTI/Zih Zsolt

„Lehetne rosszabb is. Ez a borzalmas időjárás nagyon megvisel, rossz a közérzetem, de nem is normális ez májusban. Már korábban mondták az orvosaim, hogy készüljek fel, mert

Nincs új a nap alatt, ha kell, bemegyek a kórházba. Mindenesetre várom, hogy jobbra forduljon az idő, az sokat segítene legalább a közérzetemen. Köszönöm mindenkinek, akik aggódnak értem, ez mindig segít” – mondta a színésznő a Blikknek.

Ha az időjárás és a kedélye is javul, szívesen pihen kertjében a jó levegőn. Velemi szomszédai és barátai állítása szerint egy-egy nyugalmas hét után észre sem lehet venni, hogy betegeskedik.