Továbbra is az intenzív osztályon tartják Demjén Ferencet

Demjén Ferenc Demjén Rózsi interjú portré Demjén Ferenc interjú otthonában
Demjén Ferenc interjú otthonában
Vágólapra másolva!
Noha napról napra egyre erősebb Demjén Ferenc, még nem hagyhatja el az intenzív osztályt. A zenészt 10 nappal ezelőtt vitték kórházba, agyérgörcse volt. 
Vágólapra másolva!

Demjén Ferenc egyre jobban van, szervezete is erősödik, azonban még egy ideig biztosan az intenzív osztályon tartják. a Blikk információi szerint a Demjén Ferenc a körülményekhez képest jól van,

állapota napról napra javul, folyamatosan erősödik

és a hangulata is egyre jobb, sokat beszélget a feleségével, és noha kórházba kerülésének körülményeire nem emlékszik, minden másra igen.

A feleségéhez szólt először Demjén Ferenc, miután magához tért

Demjén Ferenc szerda este tért magához az altatásból, amiben múlt heti agyérgörcse miatt tartották. Felesége szinte végig mellette volt, így első szavait vele válthatta. Demjén Ferenc múlt pénteken lett rosszul otthonában, miközben épp egy vizsgálatra készülve várta a betegszállítókat.

Demjén Ferenc május 3-án, pénteken lett rosszul otthonában. Éppen egy vizsgálatra készülve várta a betegszállítókat, de a rosszullét miatt nem a csípőműtétje miatti kontrollra, hanem egyenesen a Szigetvári Kórházba vitték, ahol kiderült, hogy agyérgörcse volt.

A gyógyulás érdekében pedig az orvosai altatásban tartották,

időközben pedig átvitték a Pécsi Idegtudományi Központba. Demjén Ferenc a múlt szerdán, 5 nappal a rosszullét után tért magához, felesége szinte végig mellette volt, így első szavait vele válthatta. A rosszullétre nem emlékezett, így nem tudta, miért került kórházba.