A feleségéhez szólt először Demjén Ferenc, miután magához tért

Demjén Ferenc Demjén Rózsi interjú portré Demjén Ferenc interjú otthonában gázsigaléria
Demjén Ferenc most a fürdőszobából kilépve csúszott el.
Vágólapra másolva!
Demjén Ferenc szerda este tért magához az altatásból, amiben múlt heti agyérgörcse miatt tartották. Felesége szinte végig mellette volt, így első szavait vele válthatta. 
Vágólapra másolva!

Demjén Ferenc múlt pénteken lett rosszul otthonában, miközben épp egy vizsgálatra készülve várta a betegszállítókat. Azonban emiatt nem a csípőműtétje miatti vizsgálatra, hanem egyenesen a Szigetvári Kórházba vitték, ahol kiderült, hogy agyérgörcse volt, és a gyógyulás érdekében az orvosai altatásban tartották, időközben pedig átvitték a Pécsi Idegtudományi Központba.

Demjén Ferenc felébredt az altatásból

Ébredése után Demjén Ferenc nem is tudta, miért van kórházban. A zenészt múlt pénteken vitték kórházba agyvérzés gyanújával. Csütörtökön felébredt a mesterséges altatásból Demjén Ferenc, akit múlt pénteken vittek a Szigetvári Kórházba agyvérzés gyanújával. Ott kiderült, hogy enyhébb agyérgörcse volt, azonban a gyógyulás érdekében az orvosai altatásban tartották, és időközben átvitték a Pécsi Idegtudományi Központba.

Az altatásra azért volt szükség, hogy minél jobban elzárják a külvilágtól, hogy a lehető legkevesebb stressz érje a beteget. Az alvás pedig amúgy is elengedhetetlen a megfelelő agyi működéshez. A Blikk azt írja, hogy Demjén mellett

szinte végig ott volt felesége,

Rebecca, így az ébredés utáni első szavait vele válthatta. A lap információi szerint Demjén Ferenc a körülményekhez képest jól van, bár a rosszullétére szinte egyáltalán nem emlékszik. Ezért kérdezte egyből, hogy miért van kórházban. Még számos vizsgálat vár rá, egyelőre az intenzív osztályon tartják.

Horváth Charlie a lapnak azt mondta, „boldogság! Erre a hírre vártam, illetve vártunk, mert mióta megtudtam, mi történt, több közös zenészbaráttal is beszéltem, és

Ezt így talán még nem lehet kijelenteni, egyelőre nincs pontosabb információm, de nagyon bizakodó vagyok. Remélem, Rózsi felesége, Rebecca jelzi majd nekem, amikor már fel tudom őt hívni, és meg is tudjuk látogatni, mert Frenreisz Karcsival már szervezzük, hogy meglátogatjuk. Rózsi a barátom, mindig is a barátom marad, és a barátság erről szól.”