Újra kórházba került Demjén Ferenc

Demjén Ferenc Demjén Rózsi interjú portré Demjén Ferenc interjú otthonában gázsigaléria
Demjén Ferenc most a fürdőszobából kilépve csúszott el.
Vágólapra másolva!
A Kossuth-díjas zenész az otthonában lett rosszul, miközben a betegszállítókra várt. Agyvérzés gyanújával szállították a Szigetvári Kórház intenzív osztályára.
Vágólapra másolva!

Demjén Ferenc állapotáról a Blikk számolt be. A lap felidézte, hogy februári csípőkorrekciós műtétjét követően az énekes rehabilitációja lassabban haladt a vártnál, ezért a májusi koncertjeit már korábban le kellett mondania. Éppen kontrollvizsgálatra szállították volna múlt pénteken, amikor rosszul lett.

Demjén Ferenc Fotó: Hirling Bálint - Origo

Demjén Ferenc sajtósa, Váradi Eszter így reagált a Blikk megkeresésére: „Demjén művész úr múlt pénteken épp a csípőkorrekciós műtétje utáni második kontrollvizsgálatra készült, de miközben az otthonában a betegszállítót várta, a várakozás miatt egyre izgatottabb lett, mivel az első kontrollja úgy végződött, hogy a májusi koncertjeit is le kellett mondania. A gyógytornával jól haladt, mégis megijedt, hogy ez megismétlődhet.

A kórházban azonban kiderült, nem agyvérzése, hanem

enyhe lefolyású agyérgörcse volt.

A mielőbbi gyógyulása érdekében az orvosai altatják – mondta kollégája.

Az énekes – akit azóta a Pécsi Idegtudományi Centrumba szállítottak – reméli, hogy néhány hónap múlva a színpadra is visszatérhet, és nem kell újabb koncerteket lemondania.