Kiderült, miket fogyasztott a Prodigy énekese a halála előtt

2019.05.08. 15:12

Két hónappal a halála után hozták nyilvánosságra a halottkém jelentését. Alkohol és drog is volt a Prodigy énekesének szervezetében, mikor megölte magát. 

Több mint két hónapja, március elején halt meg Keith Flint, a Prodigy frontembere. Az első órákban még csak annyi információt adtak ki a hatóságok, hogy holtan találták otthonában a 49 éves zenészt, és végül a zenekar hivatalos Facebook-oldalán törték meg a csendet, és ezt írták: „a hír igaz. Alig hisszük el, de testvérünk, Keith önkezével vetett véget életének a hétvégén”. Flint holttestét egyébként hétfőn találták meg, egy barátja nyitotta rá a lakást.

Több ezren akarják, hogy szobrot kapjon a Prodigy énekese

Online petíciót indítottak annak érdekében, hogy szobrot állítsanak a Prodigy egykori énekese, Keith Flint emlékére a zenész és lényegében az együttes szülővárosában. Eddig már több mint 3500-an írták alá azt a petíciót, amit egy, az angliai Braintree városából való hölgy indított a napokban.

A halottkém jelentését pedig szerdán hozták nyilvánosságra, és kiderül belőle, hogy az énekes alkoholt, kokaint és kodeint – a mákgubóban is megtalálható opioidot – is találtak a szervezetében – írja a Billboard.

A jelentés nyilvánosságra hozatala óta az együttes is lépett, és közzétett egy üzenetet a Twitteren. Ebben igyekeznek felhívni a figyelmet arra, hogy mindenki forduljon szakemberhez, aki függőséggel vagy akár mentális problémákkal küzd. 

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK