Demjén Ferenc lemondta a koncertjeit

Demjén Ferenc Demjén Rózsi interjú portré Demjén Ferenc interjú otthonában gázsigaléria
Demjén Ferenc most a fürdőszobából kilépve csúszott el.
Vágólapra másolva!
Jelenleg csak segédeszközökkel tud járni Demjén Ferenc, és addig nem szeretne fellépni, míg véget nem ér a rehabilitációja. 
Vágólapra másolva!

Demjén Ferencnek az év elején volt csípőműtétje, és azóta is tart a komoly beavatkozás utáni rehabilitáció, a vártnál lassabb fejlődéssel. Az énekes először áprilisra tervezte a visszatérést, de az akkorra lekötött koncertjeit le kellett mondania. Később májusra halasztották a visszatérést, de csütörtökön azokat is lemondták.

A menedzsment egy Facebook-bejegyzésben tájékoztatta erről a rajongókat, valamint arról is, hogy pótolni fogják a tavaszi turné elmaradt koncertjeit. A lemondás oka pedig a rehabilitáció elhúzódása, aminek megszakítása lassíthatja a gyógyulást. Demjén a Borsnak azt mondta, „nagyon sajnálom, hogy elmaradnak a koncertek, de sajnos ennek most még így kell lennie.

ez attól függ, miként alakul a rehabilitációm, és milyen gyorsan gyógyulok. Az operációm után ugyanis újra meg kell tanulnom járni. Jelenleg ez csak segédeszközökkel megy. De amilyen hamar lehetséges, újra színpadra akarok állni. Nem kell értem aggódni, lassan, de biztosan gyógyulok, és remélem, pár hét múlva már a nagyközönség előtt énekelek.”