Britney Spears kijött a pszichiátriáról

Britney Spears összeomlott, a pszichiátrián kezelik
Britney Spears összeomlott
Vágólapra másolva!
30 napos kezelése után, csütörtökön kijött a pszichiátriáról Britney Spears, aki elsősorban apja súlyos egészségi állapota miatt érezte úgy, hogy segítségre van szüksége. 
Vágólapra másolva!

Britney Spears elhagyta a klinikát, ahová április elején jelentkezett be, mert apja nagyon rossz egészségi állapota nagyon megviselte lelkileg. Akkor úgy fogalmazott, hogy

szeretne egy kicsit önmagára koncentrálni.

Apja még tavaly, év végén került kórházba, mert elszakadt a vastagbele. azóta több műtétje is volt, de még mindig komplikációkkal küzd. Spears még év elején tett ki az Instagramra egy gyerekkori képet, amin szüleivel pózol, és a kép alatt közölte a rajongókkal, hogy kénytelen lemondani Las Vegas-i sorozatának néhány fellépését. Akkor azt írta, „a családnak kell az első helyen lennie”. Akkor úgy döntött, hogy apja gyógyulására és támogatására koncentrál, de úgy néz ki, ez jelentősen felemésztette az erejét, ezért vállalta a kezelést.

Két nappal ezelőtt már hírt adott magáról. A fenti Instagram-videót azért tette ki, mert megelégelte, hogy mindenféle pletyka kerint arról, hogy milyen rosszul van. A rövid, de lényegretörő videóban elmondta, elsősorban azoknak üzen, akik aggódtak érte az utóbbi időben. „Minden rendben van. Arról van szó, hogy a családom nagyon sok stresszen és aggódáson ment keresztül az utóbbi időben, de ne aggódjatok, nemsokára visszatérek”.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Who knew stress would be a great 5 pound weight loss. Yay for me

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés,

Britney Spears csütörtök délután hagyta el a klinikát. A barátja, Sam Asghari ment érte , akit egy külön autó kísért, ami az énekesnő holmiait szállította - írja a TMZ. A legújabb instagramos aktivitása egy, már a kezelés utáni súlyzózásról tanúskodik.