Egyre rosszabb állapotban van Koós János özvegye

2019.04.15. 11:26

Egyre rosszabb állapotban van férje halála óta Koós János özvegye. Dékány Sarolta kilátástalannak látja az életét, a házat sem szokta elhagyni.

– Egyre rosszabbul vagyok! Bár a temetés óta is nagyon sok a teendőm, és a gyerekek is eljönnek hozzám, mégis kilátástalan az életem - nyilatkozta a Borsnak Dékány Sarolta. Koós János özvegye a lapnak azt is elmondta, hogy az énekes halála óta magába roskadva várja, hogy enyhüljön a gyász okozta fájdalma, de

a temetés óta csak rosszabbodott az állapota. Gyermekei, Koós Réka és Gergő ugyan gyakran meglátogatják, az énekes hiányát ők sem tudják enyhíteni.

– Nem szoktam elhagyni a házat, egy tapodtat sem mozdulok, és a férjem ruháihoz, személyes tárgyaihoz sem nyúltam. Minden úgy van, ahogyan azt János hagyta – mesélte Sarolta, aki negyvennyolc éven át, jóban-rosszban kitartott imádott férje mellett.

A színpadon is egy párost alkottak

Koós János és Dékány Sarolta 1971-ben házasodtak össze. A feleség mindenben támogatta az énekest, és a színpadon is pótolhatatlan párost alkottak:az Ezer évig várok rád, Az Életem egy szép regény, a Kár minden percért című dalokat az ország szinte minden színpadán előadták.

Koós János március 2-án 81 évesen halt meg rövid ideig tartó betegség után. Az egykori táncdalénekest március 20-án, a Farkasréti temető Művészparcellájában temették el.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK