Britney Spears pszichiátriára került

2019.04.04. 11:22

Néhány hónapja apja súlyos állapotba került, ami nagyon megrázta az évek óta labilisnak mondható énekesnőt. 

Britney Spears bejelentkezett egy amerikai klinikára, ahol mentális problémákkal foglalkoznak. Állítólag egy 30-napos kezelésről van szó, és az oka az énekesnő apjának nagyon rossz egészségi állapota - írja a TMZ. Apja még tavayl, év végén került kórházba, mert elszakadt a vastagbele. Életveszélyes állapotba került, azóta több műtétje is volt, de még mindig komplikációkkal küzd.

Britney Spears még év elején tett ki egy képet az Instagram-oldalára, ahol szüleivel látszik gyerekkorában. A kép alá azt írta, kénytelen lemondani Las Vegas-i sorozatának néhány fellépését, de – ahogy írta, – „a családnak kell az első helyen lennie”. Akkor úgy döntött, hogy apja gyógyulására és támogatására koncentrál, de úgy néz ki, ez némileg felemésztette az erejét, ezért vállalt most kezelést a klinikán. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

We all need to take time for a little "me time." :)

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés,

A napokban pedig egy olyan szlogent rakott ki, ami arról szól, hogy az embernek törődnie kell saját magával is. Ahogy írta, „mindannyiunknak szüksége van egy kis én-időre”. Britney Spears nem teljesen stabil mentális állapota jó 10 évvel ezelőtt derült ki. Abban az időben borotválta le a fejét, de volt olyan eset is, hogy esernyővel vert el egy fotóst. 

további tartalmak a rovatból