Törőcsik Mari kórházba került

2019.03.22. 12:31

Egy hétig biztosan bent tartják a szombathelyi Markusovszky Kórházban a múlt héten Kossuth Nagydíjat kapott Törőcsik Marit. Az Origo úgy tudja, egy előre eltervezett kisebb műtétet hajtottak végre rajta, hogy könnyebben tudjon enni.

Törőcsik Mari a múlt hétvégén színészként elsőként kapott Kossuth Nagydíjat, amit Orbán Viktor személyesen vitt el a színésznőnek velemi otthonába.

Ezután egy előre eltervezett műtétre feküdt be a szombathelyi kórházba. A színésznő maga mondta el, hogy evési nehézségek miatt kellett bevinni a szombathelyi kórházba, ahol biztosan bent tartják egy hétig – írja most a Ripost.

Törőcsik Mari: Többet ért a miniszterelnök látogatása minden terápiánál

Törőcsik Mari a mai napig a Kossuth Nagydíja hatása alatt van, illetve elmondása szerint az is rengeteget jelentett neki, hogy Orbán Viktor miniszterelnök személyesen adta át neki. Törőcsik Mari március 15-e alkalmából kapott Kossuth Nagydíjat, de mivel egészségi állapota nem engedte meg, hogy személyesen vegyen részt a pénteki, budapesti ünnepségen, Orbán Viktor miniszterelnök személyesen vitte el neki a díjat velemi otthonába, másnap.

„Azért kellett befeküdnöm, mert nehezen tudtam enni, ezért tágítottak a nyelőcsövemen. Azt mondták az orvosok, hogy ezen a héten még biztosan itt maradok” – mondta a színésznő.