Tóth Gabi Majkával közös projektjéről beszél

Vágólapra másolva!
Március 24-én 20 órától Bokor Attila zenész, filmrendező és Szatmári Orsi énekesnő, énektanár lesz Kalmár Tibor vendége a Sláger Témában. A Sláger Téma Extrában 22 órától pedig a Majkával épp közös duettel jelentkező Tóth Gabival készült interjút hallgathatjuk meg újra.
Vágólapra másolva!

A Color együttes történetében minden benne van, amiért átkosnak nevezhetjük a szocializmus éveit. Adott a „magyar The Jackson 5”, a Bokor család három zseniális fiúja, akik a magyar Liverpoolból, Debrecenből indulva meghódították az országot, árkon-bokron, Erdősön is átgázolva, ha kell. A tinédzserekből álló, apuka és anyuka által támogatott házibulibandából igazi zenekarrá válva megnyerték a Ki? Mit? Tud?-ot, megírták az elmúlt 50 év egyik legnagyobb hazai slágerét, az azóta feldolgozásként is klasszikussá lett Félteleket. Aztán mégis, alig fél évtized alatt rádöbbentek, hogy a szándékos elhallgattatások világában nincs itthon maradásuk, így Amerikába disszidáltak. Bokor Attila a kilencvenes évek elején, már a tengerentúlon befutott filmes rendezőként hazatért, hogy olyan filmeket forgasson, mint például az 56 csepp vér vagy a Naplegenda. Most pedig arra készül, hogy megfilmesítse a Color történetét is. A „három T” világában a látszólag tűrt, de néha inkább tiltott együttes sztorijának megannyi döbbenetes, eddig még soha nem hallott részletét fedi fel Bokor Attila a vasárnapi rádióműsorban.

Bokor Attila Forrás: Sláger Téma

A Sláger Téma második órájában, 21 órától Szatmári Orsi énekesnő, énektanár lesz a vendég. Aki énektanárként olyan sztárok karrierjét indította be, mint Muri Enikő, Bagosi Alexa vagy Kováts Vera. Ő maga pedig pályája elején énekelhetett még Cserháti Zsuzsa nagylemezén is. Majd saját karrierjét beindítva, többek között az Akt és az Enjoy együttesek tagja volt, illetve a nevéhez, pontosabban a hangjához fűződik a Barátok közt főcímdala is. 2019-ben, eddigi zenei pályafutását összegezi egy akusztikus albummal. Az Életem filmje új köntösbe bújtatja eddigi legnagyobb slágereit, mint például a Véletlent, a Bújj hozzámot vagy az Úgy szeresst. Sőt, még azt is megtudhatjuk Szatmári Orsitól, mi kellhet ahhoz, hogy valakiből igazi popsztár váljék.

Szatmári Orsi Forrás: Sláger Téma

A Sláger Téma Extrában 22 órától pedig a Majkával épp közös duettel jelentkező Tóth Gabival készült interjút hallgathatjuk meg újra. Másfél évtizede robbant be a Megasztárral, két fantasztikus album (Fekete Virág, Elég volt), valamint a saját és az egyéb zenei produkciókkal közös dalokkal együtt vagy harminc klip kísérte eddigi karrierjét. Amit hamarosan Majkával tesz még teljesebbé. Hogy pontosan mit is jelent ez, valamint, hogy miről szól majd a közös slágerük, az is kiderül a Sláger Témából. Ahogy az is, Tóth Gabi csupán kirándulásnak tekintette-e eddigi színházi szerepléseit, vagy az István, a király rockopera Rékája, azaz Koppány lánya mind jobban a színészmesterség felé tereli. A Sláger Téma Extrában elárulja, milyen sajátságos különversenyben vetekszik a Bon Bon együttessel, illetve, hogy a Budapest Dal pályázaton túl milyen további slágerek várhatók az énekesnőtől 2019 során.

Tóth Gabi és a műsorvezető, Kalmár Tibor Szatmári Orsi

2019. március 24-én 20-23 óra között tehát ismét Sláger Téma és Sláger Téma Extra, a Sláger FM-en Bokor Attilával, Szatmári Orsival, Tóth Gabival, valamint a házigazda Kalmár Tiborral, és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!