70 ember alkarja kellett a rekorder tetováláshoz

Vágólapra másolva!
70 önként jelentkező vállalta, hogy teste egy kis részletével hozzájárul egy – egyelőre – egyedülálló tetoválásfüzérhez, amelyet az emberi élet metaforájának szánt alkotója. 
Vágólapra másolva!

Bercsényi Balázs tetoválóművész éveken át dolgozott New York egyik híres szalonjában, a Bang Bangben, most pedig egy egészen különleges tetoválással készült el. 70 önként jelentkező segítségével megalkotta

a világ első animálható tetoválását.

A jelentkezők mindegyike egy-egy tetoválással lett gazdagabb, és ezek együtt adják ki egy szál rózsa történetét.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

a life of a rose

BB (@balazsbercsenyi) által megosztott bejegyzés,

Bercsényi a tetoválásfüzért, ahogy elnevezte, a Rózsa életé-t az emberi élet metaforájának szánta, és külön jópofának tartja, hogy sikerült 70 idegenből egy összetartó közösséget csinálnia. Mivel a tetoválásaik miatt ezek az emberek így vagy úgy, de életük végéig kapcsolatban lesznek egymással.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

70 people that didn’t know each other now connected for the rest of their life. Thank you all ❤️

BB (@balazsbercsenyi) által megosztott bejegyzés,

A művész a tetoválásokat Magyarországon csinálta, és azt mondta, „azért esett a választásom a rózsára, mert ez egy gyönyörű szimbólum, és a szeretet jelképe. Emellett a rózsa tökéletesen megmutatja, hogy miként kellene nekünk, embereknek is élnünk. Egész életében azért fejlődik, hogy utána valakit örömmel és boldogsággal ajándékozzon meg” – írja a Ripost.