Több ezren akarják, hogy szobrot kapjon a Prodigy énekese

Keith Flint utolsó fotója: futóversenyen volt a halála el
Vágólapra másolva!
Online petíciót indítottak annak érdekében, hogy szobrot állítsanak a Prodigy egykori énekese, Keith Flint emlékére a zenész és lényegében az együttes szülővárosában.
Vágólapra másolva!

Eddig már több mint 3500-an írták alá azt a petíciót, amit egy, az angliai Braintree városából való hölgy indított a napokban. Az aláírásgyűjtés célja az, hogy a városvezetés állíttasson szobrot a március elején meghalt Keith Flint emlékének. Ugyanis a Prodigy énekese, ahogy az együttes valamennyi alapítója is, az essexi Braintreeből való.

Keith Flint és Leeroy Thornhill Forrás: Getty Images/2017 Simone Joyner/Simone Joyner

Saphya Gower indította az online petíciót, és azt írta, „Keith nemcsak a braintreeieknek volt fontos, hanem a világon mindenhol szerették, ráadásul az egész zeneipar kulcsfontosságú szereplője volt. Braintree pedig a Prodigy szülővárosa, tehát emlékeznünk kell rá. És egy ilyen szobor arra is fel tudná hívni a figyelmet, hogy milyen

és arra, hogy azokkal ne egyedül küzdjön meg az ember.” A nő még azt is leírta a petíció bevezetőjében, hogy „a szüleim generációjának ott volt a Beatles és a Rolling Stones, az enyémnek meg a Prodigy. Manchesternek ott van az Oasis, Braintreenek pedig a Prodigy.”