Martin Garrix is fellép a jövő évi Balaton Soundon

fbl Horizontal
Netherlands DJ Martin Garrix greets the audience on stage during the UEFA Euro 2020 football competition final draw in Bucharest on November 30, 2019. (Photo by Fabrice COFFRINI / AFP)
Vágólapra másolva!
Több mint húsz név már biztos a 2020-as Balaton Soundra. A szervezők kedden jelentettek be olyanokat, mint a Dimitri Vegas & Like Mike duó, a Sound kívánságlistájának állandó vezetője, Martin Garrix, vagy Kygo.
Vágólapra másolva!

Kedden jelentettek be a 2020-as Balaton Sound fellépőit, és az már biztos, hogy ott lesznek Zamárdiban a világ legjobb Dj-it listázó DJ Mag éllovasai: a Dimitri Vegas & Like Mike duó, a listán őket követő Martin Garrix, illetve a Sound közönségének nagy kedvence, Kygo is ott lesz jövőre. Rajtuk kívül a Nagyszínpadon játszik majd Robin Schulz, aki az egyik legnagyobb név a német mainstream house szcénából, a DJ Mag listán jelenleg hatodik pozíciót elfoglaló Don Diablo, a brit DJ-társadalom egyik legfrissebb tehetsége, Jonas Blue, és fellép majd a DJ-ként és zenei producerként egyaránt ismert brit Jax Jones. A Nagyszínpadon csinál zenét továbbá az angol DJ/producert, Sigala és a kanadai zenei produkció és DJ duó, a Loud Luxury.

Martin Garrix Forrás: AFP/Fabrice Coffrini

A techno, dance és az EDM kedvelők számára is erős line-up érkezik a Dreher Arénába, ahol a külön tervezett techno nap keretében Deborah De Luca már biztosan ott lesz. Fellép továbbá az EDM műfaj egyik showmanje, Salvatore Ganacci, a világhírű DJ páros, Vini Vici, és ott lesz a fesztiválon a Blastoyz is. Az estéket olyan élő produkciókkal nyitja a Dreher Aréna, mint a Modestep vagy Zhu.

Itt egy fürdőruhányi nyár a lassan közelítő télhez

Európa egyik legmenőbb vízparti fesztiválja jövőre július 8-12 között várja közönségét Zamárdi szabad strandján. Addig itt vannak a legjobb jelenetek az idei fesztiválról. Jövőre július 8-tól 12-ig tart majd a Balaton Sound Zamárdiban. December elején jelentik be az első neveket a 2020-as bulira, majd december 11-étől 3 napon át lehet kedvezményesen jegyeket és (öt-, négy- és háromnapos) bérleteket venni.

Az underground DJ-világ kedvenc helyszínei idén is felépülnek a Balaton Soundon: ismét jelentkezik a népszerű ELROW és a 2019-es fesztiválon új helyszínként debütált The Club. Az ELROW idén egy közel 5000 férőhelyes sátorba költözött. A spanyol Elrow Club által létrehozott világhírű partisorozat jövőre is extravagáns díszlettel és látványvilággal érkezik Zamárdiba, és a helyszín fellépői között már biztosan ott lesz Loco Dice, Meduza és Ilario Alicante, és nem utolsó sorban a maratoni szettjeiről híres New York-i house-legenda, Danny Tenaglia.

Dimitri Vegas & Like Mike Forrás: AFP/2017 Getty Images/Gustavo Caballero

Tavaly mutatkozott be a Balaton Sound új, és egyből nagy sikernek örvendő helyszíne, a The Club, melynek koncepciója egy modern elektronikus zenei klub arculatát és hangulatát idézi, ahol a nemzetközi underground elektronikus zenei szcéna ikonikus alakjai lépnek fel a fesztivál ideje alatt. Idén ide érkezik egy legendás fellépőkből álló páros, név szerint Hernan Cattaneo és Nick Warren, akik közösen állnak majd színpadra. Rajtuk kívül a The Club közönsége előtt lép majd fel Julien Jeweil is.

December 11-től indul a 72 órás early bird akció, melynek keretében 3-,4- és 5-napos bérletek válthatók kedvezményes áron. A 2020-as Balaton Soundra idén december 18-tól 3 napon át VIP Early bird kedvezményekkel is megvásárolhatóak a 3-, 4- illetve 5-napos VIP bérletek.