Visszatért a vászonra, és ennek örömére lemezt is kiad a hollywoodi színész

Los Angeles Premiere Of Netflix's 'The Irishman' USA United States IDSOK America NurPhoto California CA LA West Coast Los Angeles County CITY Hollywood RED CARPET Arts Culture ENTERTAINMENT Editorial EVENT ARRIVAL Attending Celebrities CELEBRITY Posing VE
HOLLYWOOD, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - OCTOBER 24: Actor Joe Pesci arrives at the Los Angeles Premiere Of Netflix's 'The Irishman' held at TCL Chinese Theatre IMAX on October 24, 2019 in Hollywood, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A lassan a mozikba kerülő, The Irishman (Az ír) című film egyik főszereplője Joe Pesci 21 év után újra lemezt ad ki. 
Vágólapra másolva!

Talán kevesen tudják, hogy a sokak nagykedvence, Joe Pesci amellett, hogy óriási alakításokat nyújtott kultfilmekben (1990-ben Oscar-díat kapott a legjobb férfi mellékszereplő kategóriájában - Nagymenők), a zene világában is otthonosan mozog. Pesci 25 évesen adta ki első lemezét, ez volt az 1968-ban megjelent Little Joe Sure Can Sing!, majd egy jelentősebb szünet után, 1998-ban jelent meg második albuma, a Vincent LaGuardia Gambini Sings Just for You.

Joe Pesci a The Irishman Los Angeles-i premierjén 2019 októberében Forrás: NurPhoto/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

Most pedig, újabb jó 20 év után jön ki Still Singing címmel a következő lemez. A megjelenést november végére, éppen a The Irishman (Az ír) című film mozikba kerülésével egy időben tervezi – írja a CoS.

A The Irishman film több szempontból is érdekes alkotás. Egyrészt mert eddig úgy tűnik, ez lesz Martin Scorsese legjobb kritikákat kapó filmje, másrészt pedig üdítő, hogy Joe Pescit újra a vásznon láthatják a filmrajongók. Ugyanis a színész még 1999-ben jelentette be, hogy búcsút int a filmezésnek, és zenei karrierjére koncentrál, meg leginkább élni szeretne.

Az ígéretet tartotta is, egy-két filmben bukkant fel, köztük volt egy cameo-alakítás Robert De Niro második rendezésében, az Ügynökség-ben, de játszott Helen Mirren oldalán a 2010-es Országúti bordély-ban is.