Bormámor és fesztiválőrület - miért jó borfesztiválra járni?

fesztiválturisták borfesztivál
Vágólapra másolva!
A fesztiválverkli az egy olyan dolog, ami soha nem áll le. Hiába múlt el a nyár, pörög a kerék, nincs fék. Így hát a fesztiválok mámorában megmártózó Fesztiválturisták egy újabb rendezvény kellős közepén találták magukat. Felkapaszkodtak a Budai Várba, hogy szétnézzenek a Budapest Borfesztiválon, ugyan miket lögybölgetnek az emberek a poharaikban. Ha pedig már ott jártak, akkor megkérdeztek egy-egy borászt az egri illetve a móri borvidékről. Az előbbi a Varsányi Pincészet, az utóbbi pedig Miklós Csabi Pincészete volt. Ilyen borok várnak ránk idén. 
Vágólapra másolva!

Két pohár bor között pedig elmerengtünk azon, hogy vajon miért is olyan jó egy borfesztivál fenn a Várban. Hamar be kellett látnunk:

nem csak a nyári fesztiválok őrült nyüzsgésére vágyunk,

hanem néha igenis jól esik eltartott kisujjal, poharunkban bort lögybölgetve araszolgatni és közben lassan ízlelgetve kortyolgatni a legjobbakat.

A nagy araszolgatás és kóstolgatás közben pedig belebotlottunk MIklós Csabiba is, aki immár 13. alkalommal látogatott ki a borfesztiválra, hogy megmutassa ki is az a Demi Mórról.