Csak kínok között tud mozogni a magyar énekesnő

Karda Bea még tartogat meglepetéseket, nem áll le a tandemugrás után sem tv bulvár
Vágólapra másolva!
Folyamatosan koncertezik, a színpadon tartja is magát, de sokszor sírva fakad a fájdalom miatt. Titokzatos betegséggel küzd már két éve Karda Bea. 
Vágólapra másolva!

Karda Bea 68 évesen is folyamatosan koncertezik. A színpadon táncol, és energikusan vonja be közönségét, de mindez a könnyedség csak a külvilágnak szól. Ugyanis az énekesnő

már három éve nagyon komoly fájdalommal küzd,

és sokáig nem találták az orvosok a megoldást, illetve a fájdalom okát.

Karda Bea Forrás: Life.hu

„A kálváriám egy tévéfelvétel után kezdődött. Éppen sétáltam le az emeletről, amikor éreztem, hogy minden erő kimegy a bal lábamból, miközben éles fájdalom hasított belém, ami egyre csak erősödött. Végül orvoshoz mentem, de minden leletem negatív lett, és közölték, nincs semmi, ami a fájdalmamat indokolná.” A fellépései alatt a fájdalomból soha semmit nem mutatott a közönségnek, de

ahogy vége a koncertnek, minden megváltozik.

„A hazafelé tartó út már más tészta. Esténként néha sírva fakadok a fájdalom miatt, és már a gyógyszeradagomat is felemeltük napi kettőről háromra” – mondta az énekesnő a Ripostnak.

Egy neurológus végül megtalálta a baj okát, valószínűleg egy ülőideg-gyulladás okozza a fájdalmakat. A ritka betegség műtéttel orvosolható, amire egy, szeptemberben esedékes MR-vizsgálat után kerül majd sor. Igaz, hogy addig továbbra is csak kínok között tud mozogni, Karda Bea mégsem mond le egyetlen fellépést sem.