Németh Kristóf érdekes titkokat árult el magánszínházáról

Németh Kristóf
Vágólapra másolva!
Szeptember 1-jén 20 órától a Kossuth-díjas rendező, Almási Tamás, legújabb filmjének producere, Ditz Edit és Németh Kristóf színész, színházalapító lesz Kalmár Tibor vendége a Sláger Témában.
Vágólapra másolva!

Almási Tamás a több mint egy évtizeden át készült, mindösszesen kilenc alkotásból álló ózdi dokumentumfilmsorozatával már legendát teremtett. A Kossuth-díjas rendező megint hosszú éveken át forgatta legújabb filmjét. Ditz Edit producer és nemzetközi borakadémikus ötlete alapján a tokaji borvidék titkát kutatta. A Folyékony arany több mint egy dokumentfilm, hogy miért, kiderül az adásból. Sőt, még azt is megtudhatjuk, hogy ki is az a Pipás Pista, akiről Almási Tamás ezúttal egy játékfilmet készül forgatni.

Ditz Edit, Almási Tamás Forrás: Origo

A Sláger Téma második órájában, 21 órától Németh Kristóf lesz a vendég, aki 32 éve, alig 12 évesen mutatkozott be a Szomszédok-ban. Vasárnap este azonban

Németh Kristófot mint színházi szakembert ismerhetjük meg leginkább.

Így kiderül, hogy az általa alapított Fórum Színházzal nagy tervei vannak, hiszen hamarosan saját, önálló játszóhelyszínt kaphat. Emellett azt is megtudhatjuk, hogy idén ősszel milyen szerepekben láthatjuk viszont őt a világot jelentő deszkákon.

Németh Kristóf Forrás: Origo

22 órától pedig, a Sláger Téma Extra adásában a Sári Évivel készült interjút hallgathatjuk meg újra. Akit a Splash együttes énekesnőjeként ismerhetett meg az ország, aztán hosszú éveken át tévés műsorvezetőként láthattuk viszont. Bő egy évtizede, a Vámpírok báljá-val pedig visszatért gyerekkori álmához, a színházak világába. Sári Évi mesél majd legnagyobb szerepeiről, így a Mamma Mia, az Apáca Show és a Queen – We will rock you musicalek főszerepeiről. Sőt, még páratlan karrierjének titkát is felfedi a Sláger Téma Extrában, ahogy azt is, folytatódhat-e szólóban énekesnői karrierje, amit a Budapest Dalra írt Ez a város slágerrel indított.

Sári Évi Forrás: Origo

2019. szeptember 1-jén 20-23 óra között tehát ismét Sláger Téma és Sláger Téma Extra, a Sláger FM-en Ditz Edittel, Almási Tamással, Németh Kristóffal, Sári Évivel, valamint a házigazda Kalmár Tiborral és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!