Augusztus elején rendezik a Budavári Palotakoncerteket

Kossuth-díj 2015.
Budapest, 2015. március 15. Oszvald Marika Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész, miután átvette a Kossuth-díjat az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörésének évfordulója alkalmából tartott ünnepségen a Parlamentben 2015. március 15-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Az operettirodalom legnagyobb slágerei, mások mellett Kálmán Imre, Lehár Ferenc és Ábrahám Pál örökzöldjei is megszólalnak augusztus 2-án és 3-án a Budavári Palotakoncerteken a budai Várban.
Vágólapra másolva!

Az esteken fellép Bordás Barbara, Dancs Annamari, Fischl Mónika, Oszvald Marika, Szendy Szilvi, Boncsér Gergely, Laki Péter, Peller Károly, Vadász Zsolt, a Virtuózok komolyzenei tehetségkutató nyerteseként is megismert Ninh Duc Hoang Long és a XI. Nemzetközi Lehár Ferenc Operett Énekverseny fiatal tehetségei, Faragó Alexandra és Dénes Viktor.

Közreműködik a Fitos Dezső Társulat, valamint a Budapesti Operettszínház Balettkara és Zenekara Pfeiffer Gyula vezényletével, rendező Bori Tamás - közölték a szervezők az MTI-vel.

Oszvald Marika Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész, miután átvette a Kossuth-díjat az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörésének évfordulója alkalmából tartott ünnepségen a Parlamentben 2015. március 15-én Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Az Elemi szenvedélyek című műsorban felcsendülnek az operettirodalom legnagyobb slágerei, Kálmán Imre, Lehár Ferenc és Ábrahám Pál dallamai, operamelódiák, a Fitos Dezső Társulat táncosainak köszönhetően pedig népzenés és néptáncos motívumok teszik még színesebbé a gálaestet.