Megint lesz Budapesten nappali bulisorozat

Vágólapra másolva!
A tavalyi siker után idén is három alkalommal jelentkezik az Akvárium Klub nappali bulisorozata, a Sun & Soda, és ismét világhírű DJ-k zenélnek majd a teraszon.
Vágólapra másolva!

Nagy sikerrel indult tavaly az Akvárium Klub tengerparti és trópusi hangulatot megcélzó nappali bulisorozata, a Sun & Soda, ezért idén is megtartják. Három nyári alkalom lesz, amikor ismert külföldi DJ-k tekerik a lemezeket az Akvárium teraszán. Június 22-én zenél Sasha, július 20-án Guy J & Henry Saiz, augusztus 18-án pedig a GusGus lép fel.

Egész áprilisban ingyenes koncertek lesznek az Akváriumban

Idén áprilisban is lesz Akvárium Tavasz Terasz, ami ingyenesen látogatható akusztikus koncerteket jelent a szabadban. Az Akvárium Klub idén is megrendezi tavaszi minifesztiválját, az Akvárium Tavasz Teraszt. Ez lesz a harmadik a sorban, és a lényeg továbbra is ugyanaz: elsősorban magyar előadók adnak akusztikus koncerteket az Akvárium Klub lépcsőin.

A sorozat helyszíne az Akvárium Klub terasza, mely erre az időre egyfajta oázissá alakul át. Műfves borítást kap, pálmás minimedencéket telepítenek, és lesznek nyugágyak is.