A jó embereket vette célba a Hősök

Vágólapra másolva!
Nem érzik úgy, hogy slágerről lenne szó, mert szerintük annál sokkal mélyebbről jött. A Hősok háromszámos új EP-jével együtt megjelent a legújabb videójuk is a Jóember című dalukhoz. Klippremier.
Vágólapra másolva!

Az idén 18 éves Hősök formáció vidám, közben pedig elgondolkodtató hip-pop dalokkal nyert meg magának komolyabb közönségbázist. A Jóember című dal pedig tökéletesen beleillik a Hősök pozitív világképébe, ahol meg-megjelennek az életünket érintő fontosabb kérdések is.

„Ez a dal nem egy tipikus fellépő sláger, sokkal mélyebbről jött – mondja Eckü a Jóember-ről. A formáció

18. születésnapjára utalva

pedig azt mondja, „nagykorúságunk éve sűrű alkotói időszak lesz. Nagyon régen nem volt háromszámos EP-nk, amivel most kijöttünk, de emellett számos kooperációt is tervezünk a közeljövőben”.

A Hősök Budapesten legközelebb május 11-én a Tetoválók Éjszakáján lép fel. A rendezvénnyel való együttműködés része lesz egy közös szám is, amit elő is adnak, május végén pedig megjelenik. A rövid távú elképzeléseikről annyit elárultak, hogy Byealexszel, a Slow Willage-dzsel és a Siska Finuccsival is terveznek együtt dolgozni. Az új dal elérhető a Deezeren, az iTuneson, a Spotifyon és a Google Playen is.