A V'Moto-Rock slágerét dolgozták fel Király Viktorék

Király Viktor
DR BRS
Vágólapra másolva!
DR BRS Király Viktorral közösen dolgozta át a V'Moto-Rock Tűzvarázsló című dalát, akik áldásukat is adták a feldolgozásra. 
Vágólapra másolva!

DR BRS a '90-es évek Hol van az a lány című Fekete vonat-slágerét dolgozta át egy fél éve, most pedig a V'Moto-Rock híres dalához, a Tűzvarázsló-hoz nyúlt, és az átdolgozásához Király Viktor segítségét kérte. Az együttműködésről DR BRS azt mondta, „Viktorral régóta ismerjük már egymást, ha jól emlékszem, úgy

Régóta szerettem volna közös zenét készíteni vele, és a V'Moto-Rock számánál éreztem azt, hogy na ez az! Ez az ő hangjával fantasztikus lesz.”

A Tűzvarázsló a többi V'Moto-Rock-dalhoz hasonlóan Demjén Ferenc és Lerch István közös szerzeménye. Az engedélyről DR BRS azt mondta, „az eredeti szerzők szerencsére

ennek különösen örültünk, annak meg pláne, hogy hallva az átdolgozást, áldásukat is adták, nagyon megtisztelő”. A klipben egyébként feltűnik Curtis és Závodi Marcel is, valamint szerepel egy rakás táncos. Két társaság vív táncpárbajt egymással, és már csak a rengeteg szereplő miatt is szükség volt a 14 órás forgatásra.