Fatboy Slim az Akváriumban lép fel tavasszal

Horizontal
British DJ Fat Boy Slim plays during the inauguration of the Beira-Rio Stadium, in Porto Alegre, Rio Grande do Sul, Brazil on April 5, 2014. The Beira Rio Stadium is one of the stadiums which will host FIFA World Cup Brazil 2014 matches. AFP PHOTO / Lucas UEBEL (Photo by Lucas Uebel / AFP)
Vágólapra másolva!
Fatboy Slim tavasszal Budapestre jön, és fel is lép az Erzsébet téri Akvárium Klubban. Szinte tele van már a klub tavaszi programja. 
Vágólapra másolva!

Szinte teljesen összeállt már az Akvárium Klub tavaszi programja, amit a legújabb hírek szerint Fatboy Slim koronáz meg. Az angol DJ-producer több mint 30 éves pályafutása alatt jó pár lemezt kiadott, írt filmzenéket is, jelentős zenei díjakat kapott, kislemezei pedig

rendre a toplisták éléig jutottak.

Érdekes, hogy a világ fesztiváljainak egyik jelentős headlinere magyarországi klubban még soha nem lépett fel. Ennek a korszaknak lesz vége az Akvárium Klubban május 25-én. Utoljára a 2017-es VOLT Fesztiválon lépett fel a DJ, beszélgettünk is vele:

Fatboy Slim: Az a munkám, hogy segítsek mindent elfelejteni

Norman Cook egészen jól elbandázgatott különböző zenekarokkal a nyolcvanas években. Volt abban az időszakban indie rock, meg a capella, aztán jött az elektornikus zene: a Beats International elég sikeres is lett. Slágerlisták csúcsára másztak a számaik, a kilencvenes évek 7. legtöbb példányban eladott brit kislemezét adták a világnak.

Elektronikus zenei fronton az Akvárium Klub kínálata évről évre az egyik legerősebb a mezőnyben. 2019-ben, februártól május végéig világklasszis DJ-k váltják egymást a klubban: többek között Fatboy Slim, Tale Of Us, Lost Frequencies, John Digweed, Matador, Wilkinson, Noisia, Netsky, Macky Gee, Markus Schulz, Andrey Pushkarev, Dax J, Perc, Kruder & Dorfmeister, HVOB Live, Magdalena, Kiasmos DJ Set, Egbert, Tommy Four Seven, Sascha Braemer, Gorje Hewek & Izhevski, Le Fleur, The Yellowheads, Cleric.