Több mint másfél millió dollárért kelt el Barbara Sinatra gyémánt eljegyzési gyűrűje

2018.12.05. 19:47

Barbara Sinatra gyémánt eljegyzési gyűrűje 1,7 millió dollárért kelt el azon a New York-i árverésen, amelyet a Sinatra-házaspár személyes tárgyaiból rendezett a Sotheby's.

Az egykori énekes világsztár negyedik feleségéne csak a gyémánt eljegyzési gyűrűje 1,7 mililó dollárért cserélt gazdát azon a New York-i árverésen, amelyet a Sinatra-házaspár személyes tárgyaiból rendezett a Sotheby's. Az aukciósház közlése szerint két telefonos licitáló között folyt ádáz párharc az eljegyzési gyűrűért.

Ezt a gyűrűt egy pohár pezsgőbe rejtve kérte meg Frank Sinatra felesége, Barbara kezét. 

Barbara Sinatra eljegyzési gyűrű gyémántForrás: Sotheby's aukciósház

A kedd esti aukció, a Lady Blue Eyes: Barbara és Frank Sinatra tárgyai című árveréssorozat része volt, amelyen a házaspár 26 személyes tárgyára lehet licitálni. Kedden Barbara Sinatra ékszereit bocsátották árverésre New Yorkban. A kereken 4,7 millió dolláros bevételt a Barbara Sinatra Gyermekközpont fogja megkapni. A tárgyakat három rendezvényen bocsátják árverésre: a Lady Blue Eyes-árverés december 6-án lesz, az online aukció pedig november 27. és december 7. között zajlik.

Frank Sinatra, a Grammy- és Oscar-díjas színész-énekes 1998-ban, jótékonyságáról híres felesége, Barbara Sinatra pedig tavaly halt meg.

további tartalmak a rovatból