Világhírű énekes formáció jön Budapestre

Naturally 7
WASHINGTON, DC - JANUARY 15: Naturally 7 poses for photographers on the red carpet during the 4th annual BET Honors at the Warner Theatre on January 15, 2011 in Washington, DC. Kris Connor/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A világhírű a cappella együttes, a Naturally 7 érkezik Budapestre 2019-ben. 
Vágólapra másolva!

A világhírű a cappella formáció, a Naturally 7 együttes március 2-án kezdi meg pontosan egyhónapos európai turnéját, majd visszatérnek az Egyesült Államokba, ahol a tavasz második felében végigkoncertezik Amerikát. Budapesten március 27-én lépnek fel a MOM Sportban.

A Naturally 7 turnéjával a 2017-ben kiadott, Both Sides Now címűt albumát támogatja meg. Erre olyan dalok kerültek, mint Antonin Dvorak Going Home-ja, Roberta Flack The First Time Ever I Saw Your Face-je vagy Sting Shape Of My Heart-ja. Az album alkotása pedig Joni Mitchell dala, a Both Sides Now. Az albumon van saját szerzemény is, többek között a Caught in the Moment. A zenekart a koncerteken a Pentatonix együttes tagja, Kevin Olusola csellón kíséri.

Az lesz az egyetlen valódi hangszer, a többi már a 7 énekes torkán múlik.

A siker nem most kezdődött a formáció életében. Korábban már Michael Bubléval volt közös, világ körüli turnéjuk, amelyen 25 országban, 467 koncerten több mint 4 millió nézőnek énekeltek.