A hajánál fogva rántott földre egy nőt a Neoton koncertjén

2018.11.08. 11:09

Két nő kapott össze a Neoton Família legutóbbi koncertjén. Szét kellett őket választani, miután az egyik a hajánál fogva rántotta le a másikat a földre. 

Hajtépésig menő dulakodás volt a Neoton Família legutóbbi, szigetszentmiklósi koncertjén. Két nő kapott össze, és ahogy az egyik szemtanú elmondta, az egész abból indult ki, hogy egyikük nem tudott helyet szerezni magának az első sorban, és ideges lett. „Ott voltam a második sorban, így jól láttam az egészet. Egy lány őrjöngeni kezdett, hogy az első sorba akar menni, ahol már a törzsrajongók álltak. Egyszer csak, mindenkin átgázolva előrerohant, megfogta az egyik törzsrajongó haját, és lerántotta a földre. Utána csak azt láttam, hogy hátulról egy férfi előrerohant, rájuk ugrott és megpróbálta szétválasztani őket” – mondta a férfi a Borsnak

Csepregi Éva és Végvári Ádám egy 2015-ös sajtótájékoztatónFotó: Szabó Gábor - Origo

A zenekarvezető, Végvári Ádám elmondta a lapnak, hogy még csak hasonló sem fordult elő a zenekar 50 éves történetében. „A Neoton igazi családi program, ahová gyerekek is jöhetnek. Nem véletlenül van a család, a Família szó a zenekar nevében. Soha nem volt a koncertjeinken semmilyen probléma, mondom ezt egy nagy sikerű, 50 éves jubileumi buli után. Ami viszont igaz, sok hölgyrajongó áll mindig elöl, majdhogynem bérelt helye van egy-két ilyen törzsrajongónknak. Úgy hallottam a végén, volt egy nő, akinek ez nem tetszett. [...] A színpadról csak a csetepatét láttam. Egy darabig vártam, hátha vége lesz, aztán belekiabáltam a mikrofonba, hogy ezt azonnal hagyják abba, addig nem folytatjuk. Nagyon megdöbbentünk a színpadon. Nekem még testőröm sem volt soha, nem volt szükség rá” – mondta Végvári Ádám.

további tartalmak a rovatból