Páros lábbal akarta hátulról megrúgni a Limp Bizkit frontemberét

2018.10.08. 11:23

Az Insane Clown Posse egyik tagja feljutott a színpadra a Limp Bizkit-koncert közepén, és megpróbálta fejbe rúgni a frontembert. A biztonságiak az utolsó pillanatban tudták csak elkapni. Az esetről több videó is készült. 

Az Insane Clown Posse nevű duó egyik tagja, a Shaggy 2 Dope néven ismert Joseph William Utsler valahogyan feljutott a színpadra a Limp Bizkit-koncert közepén, majd megpróbálta fejbe rúgni frontembert, Fred Durstöt. A zenekar éppen New Jersey-ben, a Rock Allegiance Fesztiválon adott koncertet, amikor Shaggy 2 Dope felrohant a színpadra. A zenészt egyébként az utolsó pillanatban állították meg: már a levegőben volt, lendítette lábát, amikor a biztonságiak a földre terítették. Az esetről több videó is készült. 

Jól látszik, hogy Shaggy 2 Dope épphogy hozzáért a Limp Bizkit frontemberéhez, aki az egészből semmit nem látott, mertmire hátrafordult, már lefogták a támadóját. A két zenekar között állítólag már nagyon régóta rossz a viszony – írta a CoS. A Rock Allegiance Fesztiválon a Limp Bizkit előtt nem sokkal az Insane Clown Posse is fellépett.  

TOVÁBBI TARTALMAK A ROVATBÓL