Óceánjáróról vetette le magát az énekes

2018.09.10. 12:25

Egy Hamburgból New Yorkba tartó óceánjáró fedélzetéről, a kanadai partoknál a tengerbe vetette magát Daniel Küblböck német popénekes, tévésztár.

A kanadai partoknál tartott az az óceánjáró, amelyikről Daniel Küblböck német popénekes és tévésztár levetette magát vasárnap reggel.  A 33 éves férfit vasárnap egész nap kereste Új-Foundlandtől északra, a Labrador-tengeren egy repülőgép, egy helikopter, egy másik óceánjáró és a parti őrség két hajója. Egyelőre nem találták meg a férfit, de tudni kell, hogy

a 10,5 Celsius-fokos tengerben csak néhány órányi túlélésre van esély.

 

Daniel Külblöck egyik, zenés-táncos fellépése egy 2015-ös tévés műsorbanForrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Rolf Vennenbernd

A bajorországi születésű Küblböck 2003-ban tűnt fel az egyik német tévécsatorna tehetségkutatójában, és 10 évvel később, 2014-ben indult azon a versenyen, amelyen kiválasztották az akkori Eurovíziós Dalfesztivál német résztvevőjét. A férfi legutóbb színésznek tanult a Berlini Színházi Intézetben.

A popsztár az Aida Luna óceánjáró fedélzetéről tűnt el vasárnap reggel. Úgy derült ki eltűnése, hogy a 2200 utas egyike látott valakit, amint a tengerbe veti magát,később pedig, az utaslista ellenőrzésénél derült ki, hogy az énekes hiányzik.

további tartalmak a rovatból