Ők lépnek fel az Anna and the Barbies fesztiválján

2018.06.29. 15:46

Az Anna and the Barbies zenekar már a hatodik alkalommal rendezi meg a Woodstock az Ugaron fesztivált. Idén nemcsak koncertekkel, hanem 12 helyszínen különböző programokkal is várják a látogatókat.

2018. július 4-7-ig az Anna and the Barbies zenekar szervezésében idén hatodik alkalommal rendezik meg a Woodstock az Ugaron „szabadság-fesztivált”, melynek az ópusztaszeri Akhal Ménes ad otthont. A négynapos összművészeti, öko-friendly fesztivált, hatalmas természetvédelmi területen rendezik meg, és olyan fellépőkkel készül, mint a Vad Fruttik, a Supernem, az Anna and the Barbies, Péterfy Bori, a Hiperkarma, a 30y, a Random Trip, vagy épp Ivan and the Parazol.

Mindemellett további 12 helyszínen lesznek programok: csillagösvény, filmvetítés, irodalmi sátor, kézműves programok, Feszty-körkép, emlékpark, helyi termelők bemutatkozása, strand a bányatónál, és egy nagyszabású tehetségkutató.  

A fesztivál mottója az, hogy az „offline az új luxus"Fotó: Ambrus László

Az ópusztaszeri birtokon a minőségi és tartalmas kikapcsolódást biztosító programok mellett a kemping, a tó, az árnyas, erdős területek és a ménes is a rendezvény szerves részét képezik. A fesztivál sajátossága Pásztor Anna és zenekara vendégszeretete: a fellépők, a barátok, az érdekelődők négy napra igazi közösséggé formálódnak, és ennek hatása hosszútávon, a fesztivált követően is érezhető, így a rendezvény felhívja a figyelmet az emberi kapcsolatok fontosságára is. Kultúraközvetítés fogyasztható, minőségi formában, az „offline az új luxus” szellemében, amely a fesztivál mottója is egyben. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK