Vágólapra másolva!
A 72 éves Venczel Vera március óta küzd egy komoly betegséggel, amely miatt le kellett mondani előadásait. Most viszont bejelentette, hogy ősszel visszatér a Vígszínházba és izgatottan készül a következő évadra.
Vágólapra másolva!

Szeptembertől újra a világot jelentő deszkákra áll Venczel Vera. A Bors tudta meg, hogy az Egri csillagok főszereplőjével a Vígszínház a következő évadban is számol súlyos, hónapokig húzódó betegsége után. A lap felhívta a színésznőt, aki szűkszavúan, de reagált a hírekre.

„Nagyon várom a következő évadot, de még nem tudom, milyen szerepeket játszom jövőre. Sokkal jobban érzem magam” – mondta a Borsnak a színésznő, akinek jelenleg hét szerepe van a Vígszínházban, de ez a következő évadban tovább bővülhet.

Venczel Vera Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Venczel Verának március óta folyamatosan le kellett mondania az előadásait megrendült egészségi állapota miatt.

Először márciusban jelentett beteget, akkor A vörös oroszlán-t egyáltalán nem játszották, a Sógornők és a Tévedések vígjátéka című előadásokba pedig kolléganői ugrottak be helyette. Sokan azt gondolták, áprilisra helyrejön a színésznő, de akkor sem tért vissza a Vígszínházba.

A Bors a hír után felkereste Venczel Verát, akit valamilyen vírusos betegség kínzott, de nem szeretett volna ennél többet mondani.