Tagad, de most már perel is a Pussycat Dolls

2018.05.22. 16:29

Tavaly ősszel kitálalt a Pussycat Dolls egykori sztárja, Kaya Jones: prostitúciós körhöz hasonlította a lánybandát. A Pussycat Dolls már akkor is tagadta a vádakat, most pedig egy híres újságot perelnek a történtekért.

Korábban megírtuk, hogy a Pussycat Dolls egykori sztárja, Kaya Jones a Twitteren kitálalt a lánybandáról. „Én nem egy lánybandában voltam. Hanem egy prostitúciós körben. Ja, és közben énekeltünk is, meg híresek is voltunk. Amíg azok keresték a pénzt, akik rendelkeztek velünk” - írta az énekesnő, és hozzátette, mindenkivel le kellett feküdnie, akivel csak mondták. A lánybanda tagadta a vádakat, és egy nyilatkozatban azt írták, azzal, hogy prostitúciós körhöz hasonlítják a Pussycat Dollsban nyújtott teljesítményüket, egyrészt aláássák mindazt, amiért éveken át küzdöttek, másrészt pedig elveszik a figyelmet a szexuális zaklatás és erőszak több millió áldozatáról.

Kaya Jones vallomásai nagy port kavartak, számos neves amerikai újság is megírta. A Pussycat Dolls tagjai most pedig perelnek, mert szerintük Kaya Jones féltékeny volt, figyelemre vágyott, és ezért valótlan dolgokat állított. A furcsa csak az, hogy a lánybanda tagjai nem Jonest perelik, hanem a Daily Mailt, ugyanis szerintük az újság a saját bevételének növeléséhez használta a hazugságokat, figyelmen kívül hagyva, hogy ezzel lerombolhatják a Pussycat Dolls hírnevét - írta a Billboard.

A Pussycat Dolls tagjai nemcsak azt sérelmezték, hogy Kaya Jones prostitúciós körnek nevezte a bandát, hanem azt is, hogy saját magát alapító tagként, illetve vezetőként állította beForrás: AFP

A felperesek nemcsak azt sérelmezték, hogy Jones prostitúciós körnek nevezte a bandát, hanem azt is, hogy saját magát alapító tagként, illetve vezetőként állította be. Szerintük ott hibázott a Daily Mail, hogy hiteles forrásként kezelte Kaya Jonest, aki egyébként 2005-ben, 2 év után hagyta ott a Pussycat Dollst, mertelege lett abból, hogy a zeneipar befolyásos alakjai kihasználták őket.

A történtek után Kaya Jones a Twitteren élő adásban elmondta, hogy mindenben a Daily Mail mellett áll, és ha bármiben tud segíteni, akkor keressék fel. Az énekesnő azt is hozzátette, hogy az igazság már kiderült.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK