Nézzen be Prince titkos, földalatti trezorjába

2018.04.23. 12:59

Annyi, korábban kiadatlan Prince-zeneanyagot találtak a 2016-ban meghalt zenész földalatti páncéltermében, hogy a következő száz évben évenként kijöhetne egy teljesen új Prince-lemez. Nézze meg a pincetrezorról készült első nyilvános képeket!

Prince 2016-ban, teljesen váratlanul halt meg, és úgy néz ki, annyi, korábban ki nem adott zenei anyagot hagyott hátra, hogy a következő száz évben bőven jutna minden évre egy új Prince-lemez - írja a CoS. A zenész Minnesota államban lévő otthonában halt meg, ahol volt egy földalatti páncélterme is. Itt tárolta többek között a már felvett zenéit.

Prince páncélterme a roskadozó SalgókkalForrás: Carver Megyei Rendőrkapitányság

Egyik korábbi hangmérnöke, Susan Rodgers azt mondta, hogy már akkor szinte dugig volt a trezor, mikor 1987-ben elváltak útjaik Prince-szel, és el sem tudja képzelni, az azóta eltelt 30 évben mi minden kerülhetett még be a páncélterembe. 

Prince páncélterme állítólag már a '80-as évek végén tele voltForrás: Carver Megyei Rendőrkapitányság

Prince halála váratlan volt, többek között ezért sincs végrendelete. A komoly fájdalomcsillapítók és egyéb szerek használata miatt nem érezte fontosnak az 50-es éveiben járó zenész a dolgot. A végrendelet hiánya miatt pedig máig mennek a tárgyalások a hagyatékot kezelők és különböző zenei kiadók között a jövőről. Az külön izgalmassá tette a dolgot, hogy noha többen jártak már a páncélteremben, mégis csak Prince ismerte a nyitáshoz szükséges kódot.

A páncélterem ajtaja, amit szét kellett fúrni, hogy bejussanak a nyomozókForrás: Carver Megyei Rendőrkapitányság

Emiatt a bejutás sem volt olyan egyszerű, és most az első képeket is kiadta a halála körüli nyomozást végző rendőrség. Legutóbb az derült ki, hogy Prince valószínűleg nem tudhatta, hogy hamisítvány volt a fájdalomcsillapító, amit bevett, és ezért kerülhetett a szervezetébe olyan anyag, ami bőven erősebb a heroinnál, ha az ember nincs hozzászokva. A napokban pedig kikerült az a videó, amin Prince látható egy orvos és asszisztense társasásgában néhány órával a zenész halála előtt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK