Halála előtt néhány órával készült ez a videó Prince-ről

Prince
MIAMI - FEBRUARY 01: Musician Prince performs during the Super Bowl XLI Half-Time Press Conference at the Miami Convention Center on February 1, 2007 in Miami, Florida. (Photo by Evan Agostini/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Prince sápadtnak és fáradtnak tűnik azon a felvételen, ami halála előtt néhány órával készült. A világsztárt egy biztonsági kamera rögzítette 2016. április 20-án délután. Prince-t másnap, április 21-én holtan találták. 
Vágólapra másolva!

Amint azt korábban megírtuk, Prince szájon át, tabletta formájában vehette be a heroinnál ötvenszer erősebb fentanilból a halálos dózist. Most előkerült az egyik utolsó felvétel róla, amit néhány órával a halála előtt rögzített egy biztonsági kamera - írta a Mirror. Prince a videón végigsétál egy folyosón 2016. április 20-án 17:06 perckor dr. Michael Todd Schulenberg orvossal és Kirk Johnson asszisztenssel.

A felvételen

Prince fáradtnak és sápadtnak tűnik,

ekkor már erős fájdalomcsillapítókat szedett, és a napokban az is kiderült, hogy tudta nélkül szedte be a hamisított gyógyszereket, amelyek óriási adagban tartalmazták a nagyon erős fentanilt.

Kiderült, mi lesz a halott Prince ügyével

Vádemelés nélkül fejezte be a két éve meghalt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert. Prince két éve halt meg, és úgy néz ki, nem lesz vádemelés az ügyben.

Prince 57 éves volt, amikor két éve meghalt,

a liftben találtak rá a Minneapolis közelében fekvő, Paisley Park-i otthonában 2016. április 21-én.