Nem találja ki, milyen témában ír könyvet a rapsztár

2018.04.16. 16:56

A művészetekről és a spiritualitásról fog szólni Kanye West első könyve, amiben a rapper saját elméletét is részletesen kifejti majd művében. Kanye West felesége, Kim Kardashian is írt már könyvet még 2015-ben, bár filozófiai gondolatok helyett inkább csak összeválogatta a legjobban sikerült fotóit. 

Break the Simulation címmel ír könyvet Kanye West, a művészetekről és a spiritualitásról fog szólni. A rapper azt mondta, hogy van egy elmélete a fényképekről. Szerinte az emberek

túlságosan nagyra becsülik a fotókat.

Kanye West elmélete alapján a képeknek van egy olyan tulajdonságuk, hogy képesek kiragadni a jelenből, és elvinni a múltba, vagy éppen a jövőbe. Kanye West azt is elmondta, hogy bár a fényképekkel meg tudjuk örökíteni a pillanatot, az emberek túl sokat foglalkoznak a múlttal, és túl nagy szerepet kap a történelem is - olvasható a Hollywood Reporteren megjelent interjújában. Kanye West azt is elmondta, hogy többet már nem szeretne első lenni, hanem szívesebben változna vízzé.Egyébként a könyvírási hajlam Kanye West háza táján nem újkeletű dolog. A rapper felesége, Kim Kardashian is írt már könyvet, ami még 2015 májusában jelent meg.

Selfish című könyvébe Kardashian ugyan nem írt le filozófiai gondolatokat, de annyit megtett, hogy a legjobban sikerült fotóit összeválogatta.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK