Elkészült a 2018-as STRAND Fesztivál első himnusza

STRAND Fesztivál
New LEvel Empire
Zola
Vágólapra másolva!
A STRAND Fesztivál szervezői úgy döntöttek, hogy 2018-ban több himnusszal is készülnek a rendezvényre. Az első videó a New Level Empire Odafuthatnánk című számához készült. 
Vágólapra másolva!

A magyarországi fesztiválok esetében szinte már hagyomány, hogy minden évben saját himnuszt választanak maguknak. Azonban az augusztus 22-25. között Zamárdi szabadstrandjára szervezett STRAND Fesztivál idén több dalt is kijelöl. A fesztivál idén első himnuszául a New Level Empire új dalát, az Odafuthatnánk-ot választotta.

Az Odafuthatnánk a Valahol Valamit Valakivel című lemezükről való, és egyértelműen egy nyár- és fesztiválváró dal. A frontember Zola azt mondta róla,

A számhoz készült klip is ezt az életérzést próbálja megmutatni. A zenekar a városi télbe próbálja belopni a nyári strand hangulatot több-kevesebb sikerrel, aztán

jönnek a fesztivál napsütéssel képkockái.

Az Odafuthatnánk egyébként a zenekar sorban a tizenharmadik rádiós és tizenegyedik klipes dala, amely az augusztus 23-i STRAND-os fellépésükig minden koncerten elhangzik majd. A 6. STRAND Fesztivál augusztus 21-én indul a Petőfi Zenei Díj gálájával Zamárdiban.