Rita Ora tavaly lemondta a Szigetet, idén eljön a Soundra

Brit Díjak, BRIT Awards 2018
Liam Payne és Rita Ora közös műsora a díjátadón.
Vágólapra másolva!
Tavalyi elmaradt szigetes koncertjét a Soundon pótolja a 27 éves világsztár, Rita Ora. Rajta kívül frissen bejelentett sztár még Big Sean is.
Vágólapra másolva!

Érkezik Zamárdiba az egyik legsikeresebb brit R&B és pop énekesnő, Rita Ora, aki új lemezének dalait is elhozza a legnagyobb slágerei mellett. Itt lesz még az amerikai rapper-szupersztár, Big Sean is, akinek tavalyi lemeze az

első helyen indított a Billboard 200-as listáján.

Az egyszerű grime-paródiának készült, de mégis világsikert hozó Man's Not Hot előadója, a Youtube-komikus Big Shaq, azaz Michael Dapaah rapper-színész szintén ott lesz Zamárdiban, ahogy a fiatal amerikai rapper tehetség, GoldLink is. A holland Sander van Doorn ezúttal Purple Haze nevű alteregója mögé bújva lép fel Balatonon.

A még csak 23 éves amerikai rapper-énekes-dalszerző hölgy, Dreezy is a Balaton Sound új nevei között van, ahogy a londoni énekes-rapper, Yxng Bane is. Jön az amerikai Kayzo is, aztán a house és techno vonalon érkezik Cristoph, és fellép Moldova leghíresebb DJ-je, Andrew Rayel is.

A hazai zenekarok közül a Punnany Massif, a Brains, Majka & Curtis, a Wellhello, az Akkezdetphiai és a Saverne is már biztosan ott lesz Zamárdiban.