Rúzsa Magdi rázkódott a fájdalomtól, miközben lepergett előtte az élete

Rúzsa Magdi címlapi, lemezborító, Dalok húrokra és fúvosokra
Vágólapra másolva!
Rúzsa Magdi Peruban volt, mikor egy komoly gyulladástól annyira feldagadt az ínye, hogy nem tudta összezárni a száját. Több napig szenvedett a fájdalomtól, mikor lázasan, a fájdalomtól rázkódva kórházba került. Azt mondta, „talán közhelyesnek hangzik, de csak arra tudtam gondolni, hogy nem számít semmi más, csak a szeretteim”.
Vágólapra másolva!

Rúzsa Magdi külföldi pihenése nagyon fájdalmas rémállommá változott. Férjével Peruban jártak, és egy helyi régész vezetésével hatalmas hegyek között is túráztak. Rúzsa Magdi a napi tornagyakorlatait végezte, mikor letört egy darab a fogából, és belefúródott az ínyébe, majd olyan komoly gyulladást okozott, hogy amikor bevitték a kórházba, és elmondása szerint lepergett előtte az élete - írja a Storyra hivatkozva a Ripost.

Rúzsa Magdi a lapnak azt mondta, „előfordult, hogy 4000-4500 méter magasan túráztunk, ahol már elég nagy a légnyomáskülönbség a sík területekhez képest. Azt tudtam, hogy az ember ilyen körülmények között sérülékenyebb, azt azonban nem gondoltam volna, hogy a napi torna közben törik el az egyik fogam, és egy szilánk belepattan az ínyembe. A sérült íny rövidesen nagyon csúnyán begyulladt, és

Iszonyúan fájni kezdett. Nagyon megijedtem, hiszen még angolul sem nagyon beszélnek ezen a vidéken. Elmagyarázni is nehéz volt, mitől szenvedek. Ráadásul arrafelé nehéz megtalálni a jó fogorvost. Borzasztó fájdalmat éreztem napokig, majd hirtelen belázasodtam, majdnem elájultam a fájdalomtól és rázkódott a testem.

Végül a helyiek bevitték a kórházba, és sikerült olyan szakembert találni, aki megfelelően kiműtötte Rúzsa Magdi ínyéből a szilánkot. Az énekesnő azt is elmondta, „lázasan, fájdalmak között sok mindent átértékel az ember. Talán közhelyesnek hangzik, de csak arra tudtam gondolni, hogy nem számít semmi más, csak a szeretteim.”