Schwarzenegger könnyekig meghatotta Törőcsik Marit

Törőcsik Mari
Budapest, 2014. november 25. Törőcsik Mari Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, a nemzet színésze öltözőjében, miután 79-ik születésnapja alkalmából köszöntötték Makszim Gorkij Éjjeli menedékhely című színdarabjának előadása után a Nemzeti Színházban 2014. november 24-én este. MTI Fotó: Kallos Bea
Vágólapra másolva!
Törőcsik Mari könnyekig meghatódott, amikor megtudta, hogy Arnold Schwarzenegger is csatlakozott az alapítványához. A művésznő szerint ezzel végleg bebizonyította, hogy nemcsak remek színész, hanem a szíve is a helyén van.
Vágólapra másolva!

Kiderült, hogy Arnold Schwarzenegger magyarországi tartózkodása alatt nemcsak forgat, edz és várost néz, hanem közben jótékonykodik is. Vajna Tímea osztott meg róla egy képet, ahol az ölében egy plüssmacival mosolyog. „Ki szeretné Arnold maciját – amit alá is írt – hogy segítsen az alapítványnak?” – írta a képhez.

Swarzenegger ugyanis csatlakozott Törőcsik Mari alapítványához,

a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítványhoz. Mivel a 82 éves művésznő nem használja a Facebookot, a Borstól tudta meg a jó hírt.

A Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány

Törőcsik Mari 2012-ben hozta létre a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítványt, ami a sztárok jótékonysági célra felajánlott plüssállataiból minden évben aukciót hirdet. A hírességek macijait idén is az alapítvány által létrehozott kávézóban, a Premier Kultcaféban árverezik el.

Törőcsik Mari a Borsnak azt mondta, hogy

ennél nagyobb megtisztelést el sem tud képzelni.

„Komolyra fordítva a szót. Annál nagyobb megtiszteltetést aligha tudok elképzelni, mint hogy Arnold Schwarzenegger a mi alapítványunkat tiszteli meg a jelenlétével. Vannak sztárok és világsztárok, azon belül jó és kevésbé tehetséges színészek.

ráadásul ezzel a nemes cselekedettel azt is bebizonyította: nemcsak színésznek kiváló, hanem embernek is. Köszönöm neki”.