Ernyey Béla keményen visszavágott néhány tévésnek

Ernyey Bélának 66 évig kellett várnia az igazira, Ernyey Béla,Balaton Dóra
Vágólapra másolva!
Ernyey Béla egy jó pár évvel ezelőtti tévéműsort is megemlít abban a posztjában, amelyet kapcsolatának 10. évfordulója miatt tett ki. A képhez írt szövegben vág vissza a gúnyolódóknak.
Vágólapra másolva!

Május 19-én ünneplte kapcsolatának tizedik évfordulóját Ernyey Béla. A 75 éves színész párja 37 éves, és a köztük lévő majdnem 40 év korkülönbség miatt már rengeteg kellemetlen megjegyzést kaptak. Ernyey Béla az évforduló örömére egy közös képet tett ki a hivatalos Facebook-oldalára, ami mellé egy hosszabb szöveget is írt.

Kapcsolatukról azt írta, „bebizonyítottuk a hitetlenkedőknek, hogy a valódi érzelem, a stílus és a világ azonos értelmezése minden nehézséget le tud győzni – és hogy a csendes boldogság sokkal többet ér, mint a hangos magamutogatás”. A Bors megfejtette azt is, kikre vonatkozik Ernyey posztjának második fele, amelybe ilyen horzsoló megjegyzés került: „a nagy ünneplésben egy dolgot bolondság lenne elhallgatni: bizsergető elégtételt érzünk, ha arra gondolunk, hogy a minket anno egy televíziós műsorban bőszen szidalmazók legtöbbje ma már rég nincs együtt akkori, »korban hozzáillő« partnerével: legyen az

az újságíró, akinek csak sekélyes vitákat fial a tehetsége, a minden pénzét parókákra költő nő - vagy az Úr különös kegyelméből a képernyőről végképp eltűnni látszó parkolóbajnok...” A lap szerint Ernyey Kárász Róbertre, Voksán Virágra, Fiala Jánosra, Karafiáth Orsolyára és Hajdú Péterre utalt kemény megjegyzés, akik az egykori, Tíz című műsorban gúnyolódhattak Ernyeyn és nála jóval fiatalabb párján.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!