Simán elmennénk Robbie Williams mellett az utcán

Robbie Williams
Vágólapra másolva!
Robbie Williams felesége feltöltött egy aranyos videót az Instagramra, de nem gondolta, hogy így kiakadnak a követői. Alig akarták felismerni a férjét a felvételen. 
Vágólapra másolva!

Robbie Williams Tahitin van a családjával, és felesége folyamatosan teszi ki az élmények lenyomatait elsősorban az Instagramra. Néhány napja töltötte fel azt a kis videót, amin Robbie Williams egy tahiti ukulelén penget. A nő is belenevet a felvételbe, a gyerekek kacagása is hallható a háttérben, de

a lényeg igazából Robbie Willams kinézete.

@robbiewilliams George Formby in Tahiti #islandlife #islandjams #musictomyears AWxx

Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) által megosztott bejegyzés,

Az egy dolog, hogy kócos, az viszont már fura, hogy George Clooney-éhoz mérhető az őszsége, hajban, szakállban egyaránt. És ami nálunk teljesen felismerhetetlenné tette, az a napszemüveg, aminek áttetszőbb lencsés verzióit leginkább Kóbor Jánoson szokhattuk meg. A hölgy követői a feltöltött videó mellett leginkább arról beszéltek, hogy Robbie Williams hogy lehet ilyen öreg, és egybéként is, „ki ez a fickó?”. Mindenesetre a tavalyi, szigetes koncertjén Williams valóban jobban hasonlított magára:

Robbie Williams hátfájós apukaként is hatalmas show-t csinál

Robbie Williams nézett már ki jobban, szerda este Budapesten képtelen volt rendesen kiénekelni a magas hangokat, feliratozták neki a saját dalszövegeit, és minden adandó alkalmat megragadott, hogy leüljön a színpadon. De nem a levegőbe beszéltek akkor, amikor a szórakoztatás nehézsúlyú bajnokának titulálták a koncertje intrójában, mert mindezen tényezők ellenére nem okozott csalódást, és nagy show-t csinált a Groupama Arénában.

A legutóbbi, nem túl jó hangulatú hír róla az volt, hogy végre nyíltan beszélt mentális betegségéről. Azt mondta, hogy az agyában van valami,

ami meg akarja ölni.

Olyasmi érzelmi hullámvasúthoz hasonlította, amin szerinte George Michael is ült huzamosabb ideig, a halála előtt. Még tavaly több koncertjét kellett lemondania egészségi állapota miatt. Még intenzív osztályon is kezelték.